På La Vista har vi med stor succes opsat en gæstebog, hvor folk flittigt har benyttet chancen til en kommentar omkring deres oplevelse. Vi har hermed oprettet en online version af samme, som vi håber at i vil benytte.

 

Maria Helena Jensen: Anbefales!!

Helt igennem en fantastisk oplevelse. Super betjening. Personalet stråler med rette, af stolthed over stedet. Det er utrolige smags-oplevelser der bare må opleves igen. Stemningen er yderst venlig, professionel på en afslappet og luksuriøs måde,på samme tid. Et sted man bare VIL tilbage til!

Saturday, 08 June 2013

Ida: Skøn mad, udsigt og betjening

Jeg vil ikke bare takke for én, men for efterhånden mange gode oplevelser hos jer. La Vista er blevet det sikre sted, hvor jeg kan medbringe både venner og familie fra udlandet og vide, at alle altid bliver tilfredse - både med maden, den skønne udsigt og jeres søde betjening - og det er endda køreturen fra København værd. Tak for det

Saturday, 16 June 2012

Mette og Michael: Kære Malene og David.

Vi har jo også været en del af dem, der igen og igen har besøgt jer i jeres dejlige restaurant. Det er blevet til utallige middage samt en 45 + 50 års fødselsdag og vores gæster fra især Michaels fødselsdag, taler stadig om den dejlige mad og vin - tusind tak for alle de gode middage vi har nydt hos jer. I skrivende stund håber vi for jer, at I lige nu går rundt med sommerfugle i maven idet I jo gerne lige om lidt, skulle slå dørerne op til en forhåbentlig skøn og dejlig somme

Wednesday, 23 May 2012

Kaare Vagner: Kære David og Malene

2011 fik vi en række gode oplevelser på La Vista, og specielt en gang hvor vi havde vietnamesiske venner med og 2 drenge på 5 og 7, der af David fik serveret farvestrålende drinks på terrassen.

 Den tog kegler.

 Nu venter vi på vandet er ude af La Vista og vinen igen flyder i stedet.

Men vi mangler Malenes fantastiske fiskesuppe på 2012 selskabsmenuen – den skal med.

Lis og Kaare Vagner

Wednesday, 09 May 2012

Gisela Hansen m. familie: Endnu en uforglemmelig aften

Intet at sætte en finger på. Aldrig den samme madoplevelse 2 gange da menukortet ofte bliver skiftet ud. Vinkortet er en klasse for sig og enormt eksklusivt udført. Lækker og dejlig mad som smager fantastisk. Super god service med ALLE kompetencer i orden. På La Vista er hele personalet på elite niveau. De er yderst professionelle, man føler sig virkelig velkommen og som et midtpunkt. Dejlig stemning samt en enorm charmerede og enestående udsigt. 5 ud af 5 stjerner herfra .. *****  :

Sunday, 27 November 2011

Subject *
Name *
Content *
Image Verification * Captcha ImageReload Image
   
 

 

Powered by Phoca Guestbook